Úkoly na dobu nečinnosti na schůzkách .

První a druhý úkol

První povinný úkol bude ten, že mi pošlete e-mail s pozdravem a já vám pošlu kvíz který vyplníte a odešlete (heryn30822zaci.gymkc.cz)

Druhý povinný (jen pro ty, kteří smějí ven na procházky) je ten, že vyrazíte (na kole/pěšky) na vyznačené body na mapě (můžete i s rodinou). Tam se budou nacházet nápovědy(papír s nějakým ručně psaným nápisem v euroobalu), ty neodnášejte pouze si je vyfoťte. Všechny nápovědy budou poukazovat na jedno finální místo na, které dojděte a splňte úkol, který zde najdete. (Body můžete obcházet v jakémkoli pořadí a nemusíte obejít všechny, ale je to lepší abyste věděli kde přesně hledat). Při plnění dodržujte všechna bezpečnostní nařízení(neshlukujte se, když někoho potkáte na stanovišti tak počkejte než odejde a po návratu domů si umyjte ruce atd.). Poznámka – Druhý bod na mapě neplatí (není tam) ale určitě to zvládnete. 

mapa:https://mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&x=14.2580040&y=49.8657548&z=15&rc=9gak8xWh-FgeRg-Ci3dH7eg2JK6J5tHg9DhE53jCh-K&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&ri=&mrp=%7B%22c%22%3A131%7D&xc=%5B%

 

Třetí úkol

Další úkol, který byste měli plnit(bude se bodovat) bude 30 denní challange kdy budete po dobu 28 dní posilovat. Půjde o to, že každý den se pokusíte udělat co nejvíc kliků a dřepů za celý den (například deset ráno, deset odpoledne a deset večer) a co nejdéle udržet plank(prkno)(to děláte pouze jednou za den). Každý začne svým nynějším maximálním výkonem(někdo dá 30 kliků za den, někdo zas dá 50 kliků za den) a pokusíte se každý den si o něco přidat. Každý večer pak do tabulky:https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wSW1htbLqbLM3GXyJ2bDh2cMICkPmsL1-Le6BMCL5Gk/edit#gid=0   napíšete k danému dnu a svému jménu počet kliků, počet dřepů a čas jak dlouho jste vydrželi v planku (čas pište v sekundách). Raději si to pište i někam vedle kdyby se něco pokazilo. Měli byste cvičit každý den, ale můžete si libovolně zvolit dva dny kdy nebudete cvičit, až na 30. den to musí cvičit všichni. 29. den je povinný odpočinek a 30. den si zkusíte udělat co nejvíc kliků na jeden zátah nesmíte odpočívat (jakoby můžete si chvíli odpočinout na hoře v kliku, ale nesmíte z něj vylézt), po dokončení si odpočiňte a pak  zkuste udělat co nejvíc dřepů na jeden zátah zas nesmíte odpočívat (vůbec), po dokončení si zas odpočiňte a zkuste vydržet co nejdéle v planku. Po celou dobu plnění buďte prosím poctivý(jste přece skauti). Bodovat se bude hlavně snaha a zapojení. Začátek v pondělí 20.4. 

Čtvrtý úkol (dobrovolný)

Pak je tu ještě nepovinný úkol. Zkuste něco uvařit nebo upéct (možné oboje). Najděte si recept. Poproste rodiče ať vám nakoupí suroviny. Pokuste se to uvařit či upéct sami (jen pokud si nebudete vědět rady, poproste rodiče o pomoc). Zdokumentujte to(fotky, videa)a pošlete nám to.

Nejlépe na stejný mail jako je na začátku

Ještě kdyby někdo chtěl tak se může podívat na tento dokument https://www.youtube.com/watch?v=ZqoyNeAdGd4&t=266s 

Všechny úkoly jsou do konce DUBNA.

 

Přejeme hodně zdaru, úspěchů a zdraví.