Výpravy 14 oddílu

Přehled výprav do konce roku

Přehled výprav

Máme za sebou první seznamovací výpravu po okolí Mníšku. Nezahálíme a už jsme pro Vás připravili další. 

16. -17. 10. 2O21 – dvoudenní výprava s přespáním, bližší info na pravé staně příspěvku. 

13.11. 2021 –  jednodenní výprava s 18 oddílem vlčat

Prosinec 2021 – plánujeme výpravu do divadla MINOR, tady ovšem máme drobný zádrhel. Představení se dá koupit pouze měsíc dopředu, kdy zároveň zveřejňují co a kdy a v kolik. (Mám v oku dvě představení, a to Robin Hood a Rychlé šípy – uvidíme co vyjde). Na odkazu níže prosím vyplnit zájem a to i případě že o divadlo nebudete mít zájem(odkaz na Google dotazník),  to do konce měsíce Října.

PŘIHLÁŠENÍ ZDE

Výprava 16. - 17.10. 2021 - info a přihlašování

Dvoudenní výprava s přespáním a večerem plným deskových her. Spaní bude dohodnuto ve vnitřních prostorech, ale i tak bude potřeba spacák a karimatka a samozřejmě batoh, kam se to všechno vejde, včetně věcí na dva dny. 

Sraz 16. 10. 2021 ve 13:30 hod. na vlakovém nádraží Mníšek pod Brdy

Návrat 17. 10. 2021 ve 15:30 hod. na vlakovém nádraží Mníšek pod Brdy  

Sebou: 

Oblečení dle aktuálního počasí + věci na převlečení, pevné boty, pláštěnka, pyžamo, ešus + lžíce, plecháček (nebo jiný hrnek), nůž, láhev s pitím, spacák + karimatka a jednu oblíbenou deskovou hru, katry a podobě. Jídlo: svačina 2x + snídaně sebou !, večeři pak společně uvaříme, jako i lehký nedělní oběd. To vše zabalené do batohu, se kterým se půjde půl dne, tak žádné těžké zbytečnosti. Sebou 200,- Kč, z nichž se uhradí jízdné, ubytování a jídlo.    

Prosím o závazné přihlášení na odkazu níže (odkaz na Google dotazník) do konce týdne. 

Přihlášení ZDE