Hledačka

Místa jednotlivých zpráv:

1) „V jižním rohu místa, kde odpočívají naši předci najdete pouzdro s úkolem.“
Úkol si přečtěte a vraťte pro ostatní.

2) Úkol je uložen u levé strany dveří bývalé márnice pod mníšeckým zámkem. Polorozpadlá stavba ukončuje zeď kolem zámecké zahrady vedle restaurace „U Káji Maříka“. Úkol si přečtěte a vraťte pro ostatní.

3) Úkol naleznete vlevo vedle cesty ze starého sídliště k podchodu pod Strakonickou směrem k fabrice. Před plynovou stanicí je v malém úvozu pomník na upomínku tragické smrti tří mužů těsně po skončení II. světové války. U zadní podpůrné tyče je pouzdro. Úkol si přečtěte a vraťte pro ostatní.

4) Mám také připravený úkol. Je schovaný cca půl metru od pravé strany branky vedoucí do zámku od hráze zámeckého rybníka. Je to západní strana zámku. Úkol si přečtěte a vraťte pro ostatní. (Štěpán)

5) Naše zadani: Úkol hledejte na náměsti F.X. Svobody v těsné blizkosti budovy zasvěcené Svatému Václavu. Nachází se u pravé strany vrátek, která se většinou otevírají pouze o Vánocích a bývá v nich k vidění Svatá rodina. (Eda)

6) Hledej v kmeni prastarého, mohutného stromu, který už se celý otevírá světu. Je to náš národní strom. Roste podél cesty vedoucí k významné památce v Mníšku pod Brdy. Tato památka má stejný název jako návrší, na kterém se nachází.
Nápověda: Je to v pořadí čtvrtý strom pod křižovatkou této cesty s ulicí, která se jmenuje podle toho, že je „pod touto památkou“. Po přečtení (ofocení) dej prosím úkol zpět. (Honza)

7) Úkol je schovaný u zadního vchodu do zámecké zahrady pod věží, kterou si odnesl čert. Stojíte-li před brankou, tak vlevo pod cestou v listí.  (Matouš)