Veverčí konec roku – ohlédnutí a co nás čeká

Ačkoliv jsme po listopadové výpravě do minulosti bojovali (a stále ještě bojujeme) s karanténami, poradili jsme si a absolvovali opět po delší době schůzku on-line. Samozřejmě nám to trochu zkomplikovalo některé plány, ale je potřeba si připomínat, že skaut je veselé mysli – a tedy, že ho nic takového nezastaví. Někteří později vyrazili s Kuřetem na další Minorové představení, takže jsme se rozhodně nenudili :D.

Včera jsme se sešli opět naživo a holky dokončily vánoční přáníčka pro seniory ze Slovenska. Navázali jsme tak na milou tradici a doufáme, že lidi v Domovech seniorů v této izolované době potěší.

Příští schůzka 10. 12. proběhne podle klasického modelu snad naživo, s sebou se vybavte standardními věcmi na schůzku a doražte oblečeni teple a pohodlně. Dokončíme, co jsme na této schůzce načali 🎄, a vrhneme se zase na něco nového!

Schůzka 17. 12. bude závěrečná pro tento kalendářní rok. Opět se sejdeme v klubovně na schůzku předvánoční. Nemusíte ale smutnit. Máme možnost se společně setkat jeětě další den na rozdávání Betlémského světla (odkaz níže), které převezmeme od dobříšských skautů. 24. 12. se k nám můžete přidat na odpolední štedrodenní mši, kde světlo přineseme lidem do kostela.

Těšíme se na vás a přejeme pevné zdraví 🙂